RSI Crossover Entry-strategie voor Trending Markten

De RSI is een indicator veelzijdig en kan worden gebruikt om toegang signalen tijdens een trend. De signalen van een voortschrijdend gemiddelde wordt toegepast op de RSI krijgen. Dit is eenvoudig te doen op de gratis kaart brengen van platforms zoals freestockcharts.com. voeg gewoon de RSI op de grafiek, klikt u op het dropdown-menu naast “RSI” en selecteer “Add indicator.” Uit de lijst die omhoog komt, pak ‘voortschrijdend gemiddelde. ”

De standaard RSI instelling is 14, maar dat wordt meestal gebruikt op de dagelijkse grafieken, binaire opties betrouwbaar 2017 dus als je de handel een korter tijdsbestek u hoeft te doen wat experimenteren. Voor de onderstaande voorbeelden gebruikte ik een uurtarief grafiek met een 21-periode RSI, samen met een 10-periode voortschrijdend gemiddelde van de RSI. Dit leek fatsoenlijke handel signalen te produceren zodra de trend is opgericht.

Om de strategie van een IQ Option betrouwbaar 2017 trend moet worden in de plaats van toepassing. Voor een uptrend wij op zoek naar de algehele hogere swing highs en hogere swing dieptepunten in prijs. Voor een downtrend wij op zoek naar de algehele lagere swing lows en lagere swing highs in prijs.

Figuur 1 toont hoe dit RSI entreestrategie kan worden gebruikt in een uptrend.

Figuur 1. RSI koopsignaal

De trend is dus plus500 betrouwbaar 2017 we zijn alleen op zoek naar koopsignalen. De RSI daalt tot onder 40 (horizontale gele lijn op RSI) wijst op een pullback. Zodra de RSI onder de 40 is gedaald kopen we de volgende keer dat de RSI (rode lijn) kruist boven het voortschrijdend gemiddelde (witte lijn).

Figuur 2 toont hoe dit RSI entreestrategie kunnen worden gebruikt in een neerwaartse trend.

Figuur 2. RSI Verkoop signalen

De EUR / USD in een downtrend dus slechts van korte (put) posities worden beschouwd. optie24 betrouwbaar 2017 Hoewel de prijs meestal zijwaarts beweegt van links naar het midden via de grafiek, de algemene trend is naar beneden. Daarom kunnen we nog wel shortposities als de neerwaartse trend is nog steeds in het spel is.

Als de RSI boven 60 beweegt duidt dit op een pullback. Zodra de RSI boven de 60 (gele horizontale lijn) is verhuisd we short gaan de volgende keer dat de RSI (rode lijn) onder zijn voortschrijdende gemiddelde (witte lijn).

De 40-niveau tijdens anyoption betrouwbaar 2017 een uptrend, en de 60-niveau tijdens een neerwaartse trend, fungeren als handel filters. Door te wachten tot de RSI te gaan dan deze niveaus we betreden de handel in een terugval in de richting van een grotere trend. Wanneer de RSI kruist haar voortschrijdend gemiddelde signaleert dat de trend waarschijnlijk wordt hervat.

laatste woord

Dit is slechts een invoermethode. Als de handel in traditionele markten plaats een stop loss boven de recente hoog voor shortposities en onder het recente dieptepunt voor long posities. Een Fibonacci uitbreiding optiesonline instrument zou kunnen worden gebruikt om de richtprijzen te vinden. Als trading binaire bestanden die je nodig hebt om de juiste verstrijken tijd te isoleren door het doen van een beetje van het onderzoek over hoe lang het duurt voor de prijs meestal verplaatsen in het geld.

Elk paar of de markt kan ook beter werken met een iets andere RSI-instellingen. Zodra u een trend te vinden, sleutelen aan de instellingen die iets naar degenen die consequent werken met die paar, tijdsbestek en op de markt te vinden.