EUR / USD-gebruik van de prijs actie voor de ingangen en uitgangen

Het wissen van uw kaarten van alle indicatoren dwingt je om zich te concentreren op de prijs. Prijsbeweging is wat zorgt voor winst en verlies, en is daarom de meest waardevolle indicator die je hebt.

Prijs Actie Entries

31 oktober was een trending dag voor de EUR / USD; trending dagen zijn relatief eenvoudig te verhandelen, zolang je de handel met de trend totdat er bewijs is dat suggereert dat de trend te keren. Wanneer een trend in potentie is het omkeren, stap hier opzij, totdat de nieuwe trend zelf beweert. Dan, de handel die trend.

Opmerking: De gele achtergrond markeert de Europese sessie, lichtgeel markeert het begin van de zitting van de VS (overlappende periode)

.

Figuur 1 toont een sterk daalden. Vanaf de linkerzijde van de grafiek, meest kandelaren zijn rood / omlaag, met verkoopdruk. Drie pauzes in de downtrend zijn gemarkeerd met optiesonline “Weak Pullback.”

De eerste is zeer zwak, en is meer van een pauze dan een pullback. Als je kort waren er al, kunt u gemakkelijk hebben gehad via deze pullback (Zie: Moet ik houden via een pullback, of Get Out Part 2?). Alleen kijken naar een 15 minuten tijdsbestek het zou moeilijk kort op deze pullback te krijgen zijn geweest omdat het zo kort. Verplaatsen naar een kleiner tijdsbestek, zoals een 5 minuten of 1 minuut tabel geeft een betere inrijsein in dit geval.

De tweede pullback begint precies de eerste, behalve dat het blijft zijwaarts een scherpe beweging omlaag en omhoog, dan, gevolgd door nog een sterke beweging door, die de voortzetting van de downtrend triggers.

Figuur 2 toont hoe dit kan worden verhandeld. Zodra de prijs beweegt onder het dieptepunt van een groene balk, voer Kortom, met een stop boven de recente hoog.

Dit gebeurde twee keer tijdens deze pullback. De eerste keer zou waarschijnlijk hebben geresulteerd in een verlies, als de prijs na de datum maakte een snelle run hoger. De tweede handel zou hebben gevangen de daaruit voortvloeiende de downtrend, meer dan het maken voor het verlies.

Sommige handelaren zou de grotere up / groene balk (direct onder “Stop”) als een koopsignaal te zien. Kopen in deze situatie, terwijl het uit kan werken van tijd tot tijd, is onverstandig. Kijkend naar de algemene context van de markt kunnen we duidelijk zien dat de totale prijs actie is om de keerzijde. Een iets grotere up / groene balk verandert dat niet.

afsluiten Met Prijs Actie

Iedereen kan een handel in te voeren, wordt het steeds dat nuttige bronnen kan moeilijk zijn. . Als u binaire opties handel, hoeft u niet dit probleem & nbsp hebben; Hoewel je nog nodig hebt om een ​​verstrijken kiezen voor uw optie, die zijn eigen uitdagingen presenteert (voor een “Time based Target” te zien: & nbsp; Hoe de New Highs of dieptepunten Strategy Handel)

.

afsluiten met een prijs actie betekent dat we de handel te houden totdat er een indicatie aan de handel af te sluiten. Op basis van de handel in figuur 2, wordt de short positie vastgehouden totdat er bewijs is om eruit te komen. Een methode is om voortdurend Beweeg eindeverlies naar de hoogste van de laatste maat. Dit is een vrij ruwe techniek, maar kan goed werken in volatiele markten of wanneer er zeer sterke koersbeweging en je wilt niet terug te geven veel winst als je een scherpe pullback verwachten. Met behulp van deze methode, zou je worden gestopt op de groene balk om 17:45 voor een winst bijna verdubbelen uw risico.

Als alternatief kunt u gebruik maken van een vast winstdoelstelling. Ik gebruik vaak een 1,6-2,0 belonen-to-risicoverhouding. Als mijn stop is 10 pitten, ik een doel bij 16 tot 20 pips. Tijdens een sterke trend uw doelgroep meestal zullen worden getroffen, zoals het hier was, maar kan wat geld te laten op de tafel als de trend waait dwars door uw doelgroep en blijft gaan. Zelfs met dit nadeel, ik denk dat het de meest bruikbare exit techniek.

Als de prijs beweegt heel sterk als het naderde uw winstdoelstelling, verplaatsen een paar meer pitten, maar breng je stoppen om de oorspronkelijke winstdoelstelling niveau zodra de prijs doorheen Informatie en aanbiedingen gaat. Op deze manier minimaal u vergrendelen in de oorspronkelijke doelstelling, maar kan een paar extra pitten vast te leggen als goed.

Final Word

Het verwijderen van indicatoren zullen je dwingen om prijsactie meer goed in de gaten. Tolken prijs actie kost tijd, maar het is een waardevolle vaardigheid te hebben. Het kan helpen lokaliseren ingangen en uitgangen, maar ook voorkomen dat lage waarschijnlijkheid trades. & Nbsp; Schakelen tussen de termijnen om kansen te zien voor het in- en uitgangen die niet zichtbaar is op het tijdsbestek waar u naar kijkt kan zijn. De handel met de trend; treden op pullbacks en af ​​te sluiten met behulp van een vast doel (of een variant daarvan), of wanneer de prijs actie dicteert de trend kunnen keren.